Home

Haaste parannus olka biljardin sm-kisat 2020 taikausko meri kysyä

Snookerin SM-kisat 2020 – otteluohjelma, kaavio ja pelaajat

Suomen Biljardiliitto ry. - 120 pelaajaa mittelevät 9-pallon himotusta  Suomen mestaruudesta 9-pallon yleisen sarjan Suomen mestaruus piti ratkoa  jo keväällä, mutta korona tunnetusti sotki koko urheilumaailman  suunnitelmat. Nyt kuitenkin päästään taas ...
Suomen Biljardiliitto ry. - 120 pelaajaa mittelevät 9-pallon himotusta Suomen mestaruudesta 9-pallon yleisen sarjan Suomen mestaruus piti ratkoa jo keväällä, mutta korona tunnetusti sotki koko urheilumaailman suunnitelmat. Nyt kuitenkin päästään taas ...

Biljardin Tupla-SM 2020 | Vaasa

Biljardi – Aihe – Turun Sanomat

Urheilun SM-viikko järjestetään Lahdessa kesällä 2023 – "Täydentää Lahden  urheilutapahtumien supervuotta" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat
Urheilun SM-viikko järjestetään Lahdessa kesällä 2023 – "Täydentää Lahden urheilutapahtumien supervuotta" | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Kara SM-kilpailu 2020 - SBiL Keskustelupalsta

Petri Makkonen osasi ottaa ilon irti uransa 13:nnesta Suomen  mestaruudestaan – "Se oli yksi uran parhaimmista straight pool  -turnauksista" | Urheilu | Aamuposti
Petri Makkonen osasi ottaa ilon irti uransa 13:nnesta Suomen mestaruudestaan – "Se oli yksi uran parhaimmista straight pool -turnauksista" | Urheilu | Aamuposti

Biljardi - Lappeenrannan Kerho

Kaisan SM-kilpailut Helsingissä viikonloppuna - Biljardisuomi

Suomen snookertähti Robin Hull voitti snookerin SM-kultaa ja pussitti  historiallisen maksimibreikin – katso video 147 pisteen lyöntisarjasta |  Urheilu | Yle
Suomen snookertähti Robin Hull voitti snookerin SM-kultaa ja pussitti historiallisen maksimibreikin – katso video 147 pisteen lyöntisarjasta | Urheilu | Yle

Biljardinpelaaja Tuija Soinisella on tavoitteenaan kolmas EM-paikka – " Kisoissa pelitasoni on parhaimmillaan" | Paikalliset | Hämeenlinnan  Kaupunkiuutiset
Biljardinpelaaja Tuija Soinisella on tavoitteenaan kolmas EM-paikka – " Kisoissa pelitasoni on parhaimmillaan" | Paikalliset | Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset

Casper Matikainen ja Tuija Soininen voittivat 8-pallon SM-kultaa -  Biljardisuomi
Casper Matikainen ja Tuija Soininen voittivat 8-pallon SM-kultaa - Biljardisuomi

City Biljard - Snookerin SM-kisojen ekat pelit alakaa... | Facebook

Tomi, 42, työskentelee öisin ja harjoittelee päivisin – tavoitteena biljardin  SM-mitali | Urheilu | Vantaan Sanomat
Tomi, 42, työskentelee öisin ja harjoittelee päivisin – tavoitteena biljardin SM-mitali | Urheilu | Vantaan Sanomat

Kuka on suomalaisen poolbiljardin kaikista kovin? - Biljardisuomi

Tietopaketti: poolbiljardin EM-kisat Tampereella 2023 - Urheilu - Aamulehti

Netti-TV: Sm viikko:biljardi

SBiL SM , RG ja muut kilpailu 2019 asti - Vaasa Senior Biljard ry. SIVUSTO  EI KÄYTÖSSÄ!!! SIIRRY WWW.VAASABILLIARD.FI
SBiL SM , RG ja muut kilpailu 2019 asti - Vaasa Senior Biljard ry. SIVUSTO EI KÄYTÖSSÄ!!! SIIRRY WWW.VAASABILLIARD.FI