Koronavirus sulkee ovet jättistadionin huippuotteluun Milanossa – Italian  pääministeri: ”Meidän on kärsittävä tästä” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat
Koronavirus sulkee ovet jättistadionin huippuotteluun Milanossa – Italian pääministeri: ”Meidän on kärsittävä tästä” - Eurosarjat - Ilta-Sanomat

SUMU – Jokerit FC (Miesten Vitonen)

Lapuan Virkiä - null

SUMU (@FCSUMU) / X

Kuva: Maali - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu  nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net
Kuva: Maali - jalkapallo jalkis futis jalkapallokenttä kenttä maali sumu nurmi - Kuvapankki - Kuvatoimisto Vastavalo.net

Töölön Vesa
Töölön Vesa

SUMU - Suurmetsän urheilijat Ryhmä | Facebook

FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat - Vikan pelin jälkeen❤️ | Facebook

FC SUMU 77 | Helsinki

Kooste | 13.4. SUMU/SOB - HIFK 0-10 - YouTube

FC SUMU 77 - Komeet jätkät tappioputkessa! 77 nukkui tänään ToTea vastaan  10 minuuttisen ja vastustaja rokotti kolmesti. Kahdella läpiajolla ja  kyseenalaisella kulmaosumalla. Ruokki maalasi kahdesti vielä ennen taukoa  mutta tänään se
FC SUMU 77 - Komeet jätkät tappioputkessa! 77 nukkui tänään ToTea vastaan 10 minuuttisen ja vastustaja rokotti kolmesti. Kahdella läpiajolla ja kyseenalaisella kulmaosumalla. Ruokki maalasi kahdesti vielä ennen taukoa mutta tänään se

FC SUMU - Suurmetsän Urheilijat | Facebook

Edustusjoukkue hävisi tylysti perjantaina – SUMU/sob kuritti SAPAa 6-2  lukemin – SAPA HELSINKI 1970
Edustusjoukkue hävisi tylysti perjantaina – SUMU/sob kuritti SAPAa 6-2 lukemin – SAPA HELSINKI 1970

SUMU | SUMU galleria

Autio Kenttä Sumu - Ilmainen valokuva Pixabayssa - Pixabay

Ilmainen kuva: sport, jalkapallo, hauska, peli, jalkapallo pallo

VPS:n ja HIFK:n jalkapallo-ottelussa lauantaina soihtuja roihuttaneille  sakkoja – Neljä fania vietti yönsä putkassa | Ilkka-Pohjalainen
VPS:n ja HIFK:n jalkapallo-ottelussa lauantaina soihtuja roihuttaneille sakkoja – Neljä fania vietti yönsä putkassa | Ilkka-Pohjalainen

Ilmainen kuva: laitteet, urheilu, jalkapallo, joukkue, kenttä

Edustusjoukkueen synkkä alkukausi jatkuu – SUMU/sob 2-1 voittoon – SAPA  HELSINKI 1970
Edustusjoukkueen synkkä alkukausi jatkuu – SUMU/sob 2-1 voittoon – SAPA HELSINKI 1970